Curatare Canapele, Saltele si Tapiterie Auto la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov.

Curatare canapele, saltele si tapiterie auto la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov.

Deplasare gratuita pentru Bucuresti. Pentru Ilfov se percepe o taxa de 20 lei.

Acum venim si in Giurgiu, Ploiesti, Oltenita si Alexandria. Pentru deplasari peste 50 de km discutam la telefon toate detaliile. Oferim chitanta si factura fiscala pentru toate serviciile prestate de noi.

Folosim aparate noi profesionale cu injectie - extractie sau abur. De asemenea utilizam detergenti bio-activi si solutii profesionale de curatare. Garantam Uscarea Rapida!

Comod, Rapid si Eficient vom face canapeaua sau salteaua dumneavoastra ca noua folosind tehnici de curatare speciale avand o experienta bogata in acest domeniu! Nu ezitati si sunati acum la 0724799728!

Pentru programare apelati 0724799728.

Oferim servicii profesionale pentru curatare canapele, curatare saltele, curatare tapiterie auto, curatare mocheta, curatare si spalare tapiterie auto, spalare interior auto, curatare interior auto, curatare fotoliu, spalare saltea, spalare canapea, spalat canapea, curatat canapea, curatat canapea la domiciliu, curatare canapele la domiciliu, curatare canapele bucuresti, curatare saltele bucuresti, curatare tapiterie auto bucuresti, curatare tapiterie auto ilfov, curatare canapele ilfov, curatare mocheta hoteluri, curatare saltele hotel, curatare si spalare la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Deplasarea este gratuita pentru Bucuresti. Pentru Ilfov tariful este de 20 lei. Pentru deplasari pina in 50 de km se va tarifa cu 50 lei. Peste 50 km discutam telefonic detaliile. Rapid, eficient si ieftin ... venim si curatam! Nu facem deranj si nici mizerie! Totul este pentru sanatatea si confortul dumneavoastra!

Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Language: Romanian

Website www.curatatpeloc.ro

0724799728
www.000webhost.com